slotenservice

Slotenservice

Als u erachter komt dat u uw sleutel kwijt bent, uw slot kapot is, of als uw sloten zijn geforceerd, dan wilt u niet lang hoeven te wachten op een slotenmaker. Om dit te voorkomen hebben wij bij Tigrlock een 24uurs slotenservice. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd iemand aan het werk bij u in de regio. Dit leidt ertoe dat wij kunnen garanderen dat er altijd een half uur na uw hulpvraag één van onze slotenmakers bij u voor de deur staat. De experts die bij onze slotenservice zijn betrokken, geven u bovendien graag advies op het gebied van inbraakbeveiliging, de aanschaf van kluizen of het vervangen van sloten. Bent u bijvoorbeeld uw sleutel vergeten? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. Onze slotenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Sleutel kwijt?

Het kan voorkomen dat u gedurende de dag uw sleutel kwijt bent geraakt. Dit is ten eerste zeer vervelend, maar kan ten tweede ook zeer gevaarlijk zijn. Het is namelijk goed mogelijk dat u uw sleutel niet zomaar bent verloren, maar dat iemand met minder goede bedoelingen deze van u heeft weggenomen. Als u uw sleutel kwijt bent, is het dan ook van belang om direct contact op te nemen met een slotenservice, hier kan men u adviseren wat betreft de te nemen vervolgstappen. Meestal wordt geadviseerd om uw sloten direct te laten vervangen, en tevens extra veiligheidsmaatregelen te nemen. Een erkende slotenmaker kan meestal direct naar uw woning komen om de klus te klaren, en u daarnaast te adviseren over anti-inbraakstrips en dievenklauwen.

Sleutel vergeten?

Het kan ook zijn dat u simpelweg uw sleutels bent vergeten. Laat dan de sleutelmaker uw slot openmaken, en laat voor de zekerheid een extra setje sleutels bijmaken. Zo voorkomt u dat u binnenkort weer voor hetzelfde probleem staat.

Slot kapot?

Is uw slot kapot gegaan door weer en wind? Is uw slot kapot vanwege herhaaldelijk gebruik? Of zijn uw buitensloten verzakt? Dan kunt is het van belang om uw sloten te vervangen. Door uw sloten te vervangen voorkomt u toekomstige problemen, en bent u tevens verzekerd van een betere inbraakbeveiliging. Wanneer u uw sloten laat vervangen, kunt u zich tevens laten adviseren over de verschillende slotsoorten en de mate van beveiliging. Elke slotenservice bezit over een groot assortiment aan slotsoorten en sleutels, en elke erkende slotenmaker weet welke variant het beste bij uw woning past. Wilt u bijvoorbeeld binnenshuis enkele sloten installeren, dan is het mogelijk te kiezen uit onder meer insteeksloten en pensloten. Gaat u voor een betere beveiliging van uw buitendeuren, dan is het verstandig te kiezen voor complexere sloten zoals een veiligheidsslot. Als uw slot kapot is kunt u er ook voor kiezen deze zelfstandig te vervangen. Zorg er dan wel voor dat u rekening houdt met de afmetingen van de slotsoort en de toegepaste functies. Bent u na de montage niet zeker over het resultaat, stel uzelf dan alsnog in verbinding met een slotenservice.

Erkende slotenmaker

Bij Tigrlock werken verschillende erkende slotenmakers. Dit betekent dat zij u hulp kunnen bieden bij elk probleem met slot en sleutels. Via onze slotenservice komt u snel in contact met een sleutelmaker in de buurt, zodat uw probleem spoedig wordt verholpen. Bent u bijvoorbeeld een sleutel kwijt, is uw slot kapot, of wilt u een betere inbraakbeveiliging? Onze sleutelmakers draaien hiervoor hun hand niet om. Stel uzelf via het contactformulier in verbinding met onze slotenservice, en wij helpen u direct!

Contactformulier